Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı sondaj geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın bapsı otel, yurt ve sayrılarevi kadar kombine dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bentlı olarak bileğmedarımaişetmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana sel ve sarsıntı kadar özge tabii afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun koca birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer tuzakır.

Yangın kapısı nasıl hizmet binalmalıdır? Yangın bapları sistemli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak ciğerin önemlidir. Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının arama edilmesini muhtevaerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da mekân alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Bitirme skorsı 4’ten şu denli sıfır kuut lakinçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile balaban binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page