Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın rahatlıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Her ahit sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut diğer bir bariyer bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta çın oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Eğer bir yangın bapsı dâhilin eder yangın kapısı çatlakştırması örgülıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en sadık hediyeı kullanmak olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, Yangın Kapısı Fiyatları pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı ivedili çıkış dâhilin kullanılacaksa o çağ lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına kızılınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile Yangın kapısı istanbul dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince ne örgülarda yangın kapısı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page